SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Finom egytálétel. Kevés munkával, gyorsan elkészül.

Spagettis hús

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő40 percÖsszes idő1 óra

1

A húst szeletekre vágjuk, a szalonnát felkockázzuk.

2

Kevés olajon megsütjük a hússzeleteket.

3

Ha elkészültek egy tepsibe tesszük, egymás mellé beterítve a tepsi alját.
Sózzuk, borsozzuk és paprikakrémmel megkenjük a húsokat.

4

Közben a maradék olajon a szalonnakockákat megpirítjuk.

5

A tésztát kifőzzük.

6

Mikor kicsit kihűlt a szalonna hozzáadjuk a fél pohár tejfölt, a tojást és a megfőtt tésztát.
Jól elkeverjük.

7

A hús tetejére öntjük a szalonnás tésztás keverékünket.
A maradék tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.

8

Forró sütőben 15-20 perc alatt átsütjük.

Kockákra vágva tálaljuk. Ízlés szerint csirkemellből is elkészíthetjük.

Összetevők

Útmutató

1

A húst szeletekre vágjuk, a szalonnát felkockázzuk.

2

Kevés olajon megsütjük a hússzeleteket.

3

Ha elkészültek egy tepsibe tesszük, egymás mellé beterítve a tepsi alját.
Sózzuk, borsozzuk és paprikakrémmel megkenjük a húsokat.

4

Közben a maradék olajon a szalonnakockákat megpirítjuk.

5

A tésztát kifőzzük.

6

Mikor kicsit kihűlt a szalonna hozzáadjuk a fél pohár tejfölt, a tojást és a megfőtt tésztát.
Jól elkeverjük.

7

A hús tetejére öntjük a szalonnás tésztás keverékünket.
A maradék tejföllel megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk.

8

Forró sütőben 15-20 perc alatt átsütjük.

Kockákra vágva tálaljuk. Ízlés szerint csirkemellből is elkészíthetjük.
Spagettis hús
Hirdetés