SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKözéphaladó

Nem a hagyományos lekváros, egy kicsit meglepő ízvilágú, de nagyon finom isler.

Borkrém islerbe

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő25 percÖsszes idő45 perc

1

A bort a vízzel, a cukorral és a fűszerekkel felforraljuk, majd lassú tűzön 20-25 perc alatt besűrítjük.

2

Ha kicsit lehűlt, 15 dkg étcsokit belekeverünk.

3

Amikor felolvadt a csoki, gépi habverővel kihabosítjuk.

4

2-2 tésztakorong közé töltjük a kihűlt krémet.

A krémet piskótatekercsbe is tölthetjük.

Összetevők

Útmutató

1

A bort a vízzel, a cukorral és a fűszerekkel felforraljuk, majd lassú tűzön 20-25 perc alatt besűrítjük.

2

Ha kicsit lehűlt, 15 dkg étcsokit belekeverünk.

3

Amikor felolvadt a csoki, gépi habverővel kihabosítjuk.

4

2-2 tésztakorong közé töltjük a kihűlt krémet.

A krémet piskótatekercsbe is tölthetjük.
Borkrém islerbe
Hirdetés