SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Rántott hús kicsit másként. Turbózd fel az átlagos rántotthúst!

borzaska

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő20 percÖsszes idő40 perc

1

A húst ujjnyi szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk.

2

Kiklopfoljuk és szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.

3

Forró olajban kisütjük.

4

Közben a tejfölt elkeverjük 2 gerezd összenyomott fokhagymával.

5

A még forró húsokra kenjük és reszelt sajttal bőven megszórjuk.

Hasábkrumplival tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A húst ujjnyi szeletekre vágjuk. Mindkét oldalát megsózzuk.

2

Kiklopfoljuk és szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.

3

Forró olajban kisütjük.

4

Közben a tejfölt elkeverjük 2 gerezd összenyomott fokhagymával.

5

A még forró húsokra kenjük és reszelt sajttal bőven megszórjuk.

Hasábkrumplival tálaljuk.
Borzaska
Hirdetés