SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Hűvös esték egyik kedvence a bundáskenyér. Míg a kenyerek sülnek, készítünk hozzá pár mártogatóst és kezdődhet is a vacsora.

Bundáskenyér mártogatósokkal

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszes idő30 perc

Bundáskenyér
Házi ezersziget öntet
Házi ranch szósz
Házi BigMac szósz

1

A kenyeret tetszés szerinti csíkokra vágjuk.

2

A tojást villával felverjük, hozzáadjuk a tejet. Sózzuk, borsozzuk.

3

Egy serpenyőben ujjnyi olajat melegítünk.

4

A kenyereket átforgatjuk a felvert tojásban.

5

A forró olajon minden oldalát aranybarnára sütjük.

Mártogatósok
6

3 kis tálkában összekeverjük az adott mártogatósok alapanyagait.

7

A legjobb ízek eléréséért 1-2 órára hűtőbe tehetjük őket, de enélkül is nagyszerűek.

8

A frissen sült bundáskenyér szeleteket a kis tálkákban tálalt szószokba mártogatjuk. Jó étvágyat!

Kategória,

Összetevők

Bundáskenyér
Házi ezersziget öntet
Házi ranch szósz
Házi BigMac szósz

Útmutató

1

A kenyeret tetszés szerinti csíkokra vágjuk.

2

A tojást villával felverjük, hozzáadjuk a tejet. Sózzuk, borsozzuk.

3

Egy serpenyőben ujjnyi olajat melegítünk.

4

A kenyereket átforgatjuk a felvert tojásban.

5

A forró olajon minden oldalát aranybarnára sütjük.

Mártogatósok
6

3 kis tálkában összekeverjük az adott mártogatósok alapanyagait.

7

A legjobb ízek eléréséért 1-2 órára hűtőbe tehetjük őket, de enélkül is nagyszerűek.

8

A frissen sült bundáskenyér szeleteket a kis tálkákban tálalt szószokba mártogatjuk. Jó étvágyat!

Bundáskenyér mártogatósokkal
Hirdetés