Ha egyszer kipróbálod utána mindig kérni fogja a család, hogy készítsd el.
A sertéscombot kicsit kiklopfoljuk.
A tojást elkeverjük az 5 evőkanál tejjel, sóval, borssal és a reszelt sajttal.
A húst a zsemlemorzsába forgatjuk, jól belenyomkodjuk, majd a tejjel elkevert tojásba és ismét a zsemlemorzsába.
Nagyobb serpenyőben kevés olajat melegítünk és közepes lángon megsütjük a hús egyik felét, majd megfordítjuk.
Befedjük sonkával és rátesszük a szelet sajtokat.
Meglocsoljuk 3 evőkanál tejjel és felöntjük 2 dl húslevessel (2 dl vízben fél leveskockát feloldunk).
Lefedjük és alacsony hőfokon 15-20 percig sütjük, majd fedő nélkül forraljuk pár percig.
Tálaláskor a szafttal meglocsoljuk.
Nagyon finom, ízletes étel.
Összetevők
Útmutató
A sertéscombot kicsit kiklopfoljuk.
A tojást elkeverjük az 5 evőkanál tejjel, sóval, borssal és a reszelt sajttal.
A húst a zsemlemorzsába forgatjuk, jól belenyomkodjuk, majd a tejjel elkevert tojásba és ismét a zsemlemorzsába.
Nagyobb serpenyőben kevés olajat melegítünk és közepes lángon megsütjük a hús egyik felét, majd megfordítjuk.
Befedjük sonkával és rátesszük a szelet sajtokat.
Meglocsoljuk 3 evőkanál tejjel és felöntjük 2 dl húslevessel (2 dl vízben fél leveskockát feloldunk).
Lefedjük és alacsony hőfokon 15-20 percig sütjük, majd fedő nélkül forraljuk pár percig.
Tálaláskor a szafttal meglocsoljuk.
Nagyon finom, ízletes étel.
Hozzászólás