Kevés hozzávalóból ízletes vacsora a fokhagymás naan kenyér.
![Fokhagymás naan kenyér](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2019/12/80372399_738943339924694_8698334026043228160_n.jpg?fit=1548%2C1161&ssl=1)
A tészta hozzávalóiból közepesen lágy tésztát dagasztunk.
Letakarva meleg helyen 1 órát pihentetjük.
Ha megkelt 12 részre osztjuk.
Még 10 percet állni hagyjuk.
![Fokhagymás Naan kenyér](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2019/12/81200792_709541789454201_6584535050631512064_n.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1)
Addig elkészítjük a fokhagymás vajat.
Kis serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a nagyon apróra vágott fokhagymát és petrezselymet.
Elkeverjük és félrehúzzuk a tűzről.
A tésztából 12 vékony kerek lapot nyújtunk.
![Fokhagymás naan kenyér](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2019/12/80593622_481111959493367_3699116183694344192_n.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1)
Teflon serpenyőt felforrósítunk és megsütjük a naan kenyereket, oldalanként 2 perc alatt.
Olaj nem kell a serpenyőbe.
A kisült kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal.
Összetevők
Útmutató
A tészta hozzávalóiból közepesen lágy tésztát dagasztunk.
Letakarva meleg helyen 1 órát pihentetjük.
Ha megkelt 12 részre osztjuk.
Még 10 percet állni hagyjuk.
![Fokhagymás Naan kenyér](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2019/12/81200792_709541789454201_6584535050631512064_n.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1)
Addig elkészítjük a fokhagymás vajat.
Kis serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a nagyon apróra vágott fokhagymát és petrezselymet.
Elkeverjük és félrehúzzuk a tűzről.
A tésztából 12 vékony kerek lapot nyújtunk.
![Fokhagymás naan kenyér](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2019/12/80593622_481111959493367_3699116183694344192_n.jpg?fit=1024%2C768&ssl=1)
Teflon serpenyőt felforrósítunk és megsütjük a naan kenyereket, oldalanként 2 perc alatt.
Olaj nem kell a serpenyőbe.
A kisült kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal.
Hozzászólás