SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Kevés hozzávalóból ízletes vacsora a fokhagymás naan kenyér.

Fokhagymás naan kenyér

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő1 óra 10 percFőzési idő10 percÖsszes idő1 óra 20 perc

Fokhagymás vajhoz:

1

A tészta hozzávalóiból közepesen lágy tésztát dagasztunk.
Letakarva meleg helyen 1 órát pihentetjük.

2

Ha megkelt 12 részre osztjuk.
Még 10 percet állni hagyjuk.

3
Fokhagymás Naan kenyér

Addig elkészítjük a fokhagymás vajat.
Kis serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a nagyon apróra vágott fokhagymát és petrezselymet.
Elkeverjük és félrehúzzuk a tűzről.

4

A tésztából 12 vékony kerek lapot nyújtunk.

5
Fokhagymás naan kenyér

Teflon serpenyőt felforrósítunk és megsütjük a naan kenyereket, oldalanként 2 perc alatt.

6

Olaj nem kell a serpenyőbe.

7

A kisült kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal.

Nagyon finom, egyszerű vacsora.

Kategória

Összetevők

Fokhagymás vajhoz:

Útmutató

1

A tészta hozzávalóiból közepesen lágy tésztát dagasztunk.
Letakarva meleg helyen 1 órát pihentetjük.

2

Ha megkelt 12 részre osztjuk.
Még 10 percet állni hagyjuk.

3
Fokhagymás Naan kenyér

Addig elkészítjük a fokhagymás vajat.
Kis serpenyőben megolvasztjuk a vajat, beletesszük a nagyon apróra vágott fokhagymát és petrezselymet.
Elkeverjük és félrehúzzuk a tűzről.

4

A tésztából 12 vékony kerek lapot nyújtunk.

5
Fokhagymás naan kenyér

Teflon serpenyőt felforrósítunk és megsütjük a naan kenyereket, oldalanként 2 perc alatt.

6

Olaj nem kell a serpenyőbe.

7

A kisült kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal.

Nagyon finom, egyszerű vacsora.
Fokhagymás Naan kenyér
Hirdetés