SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ha valami finom, meleg ételre vágynánk. Nem győzzük olyan gyorsan sütni, mint ahogy fogy a ropogós krumplitallérunk. Vacsira kiváló választás.

Ropogós krumplitallér kolbászosan

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percFőzési idő30 percÖsszes idő50 perc

1

A krumplit meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Kicsit besózzuk és pár perc után a levet kinyomkodjuk.

2

A kolbászt apró kockákra vágjuk.

3

A kinyomkodott krumplihoz adjuk a tojást, a lisztet és a kolbászdarabkákat. Ízlés szerint fűszerezzük.

4
Ropogós krumplitallér kolbászosan

Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és 1-1 kanálnyi masszát szétlapítunk benne.

5

Mérsékelt lángon mindkét oldalát ropogósra sütjük és papírtörlőre szedjük. Jól süssük át, a krumpli ne maradjon nyers!

Kívül ropogós, belül puha marad.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A krumplit meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Kicsit besózzuk és pár perc után a levet kinyomkodjuk.

2

A kolbászt apró kockákra vágjuk.

3

A kinyomkodott krumplihoz adjuk a tojást, a lisztet és a kolbászdarabkákat. Ízlés szerint fűszerezzük.

4
Ropogós krumplitallér kolbászosan

Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és 1-1 kanálnyi masszát szétlapítunk benne.

5

Mérsékelt lángon mindkét oldalát ropogósra sütjük és papírtörlőre szedjük. Jól süssük át, a krumpli ne maradjon nyers!

Kívül ropogós, belül puha marad.
Ropogós krumplitallér kolbászosan
Hirdetés