SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Finom, paradicsomos gombasaláta.

Svéd gombasaláta

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszes idő30 perc

1

A hagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

2

Olajon megfuttatjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát és közepes hőfokon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk.

3

Mikor elfőtte a levét, és megpuhult a gomba hozzáadjuk a paradicsompürét.
Fűszerezzük.

4

Kevés vízzel felöntjük és jól összeforraljuk.
Jól lehűtve tálaljuk.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

A hagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.

2

Olajon megfuttatjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát és közepes hőfokon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk.

3

Mikor elfőtte a levét, és megpuhult a gomba hozzáadjuk a paradicsompürét.
Fűszerezzük.

4

Kevés vízzel felöntjük és jól összeforraljuk.
Jól lehűtve tálaljuk.

Svéd gombasaláta
Hirdetés