SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Egy borzasztó egyszerű, de mégis különleges étel a vacsorasztalra.

Sonkával és sajttal töltött savanyú uborka

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő20 percÖsszes idő20 perc

1

Az uborkák végét levágjuk és a belsejét almamagozóval (vagy egy éles késsel) kiszedjük.

2

A sajtot csíkokra vágjuk és beletekerjük a gépsonka szeletekbe.

3

Az uborka belsejébe toljuk és éles késsel felszeleteljük az uborkát.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

Az uborkák végét levágjuk és a belsejét almamagozóval (vagy egy éles késsel) kiszedjük.

2

A sajtot csíkokra vágjuk és beletekerjük a gépsonka szeletekbe.

3

Az uborka belsejébe toljuk és éles késsel felszeleteljük az uborkát.

Sonkával és sajttal töltött savanyú uborka
Hirdetés