SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Ebben a blogbejegyzésben megosztom veletek a szezámmagos csirkemell receptjét, amit én is gyakran elkészítek. A recept egyszerű, a hozzávalók pedig könnyen beszerezhetők.

szezámmagos csirkemell

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő10 percFőzési idő15 percÖsszes idő25 perc

A mázhoz:

1

A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.

2

Egy nagyobb tálba elkeverjük a lisztet, a keményítőt, a sót, tojást, olajat, sütőport és a vízet.

3

Sűrű tésztát kell kapjunk.

4
Szezámmagos csirkemell

Beleforgatjuk a húst.

5
Szezámmagos csirkemell

A mázhoz a ketchupot a mézzel és a chili porral elkeverjük, hozzáadjuk a szezámmagot is.

6

A húst bő, forró olajban megsütjük. Megforgatjuk a mázban és tányérra tesszük.

A szezámmagos csirkemell tökéletes választás ebédre vagy vacsorára. Rizzsel, tésztával vagy salátával is tálalhatod.

Kategória

Összetevők

A mázhoz:

Útmutató

1

A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk.

2

Egy nagyobb tálba elkeverjük a lisztet, a keményítőt, a sót, tojást, olajat, sütőport és a vízet.

3

Sűrű tésztát kell kapjunk.

4
Szezámmagos csirkemell

Beleforgatjuk a húst.

5
Szezámmagos csirkemell

A mázhoz a ketchupot a mézzel és a chili porral elkeverjük, hozzáadjuk a szezámmagot is.

6

A húst bő, forró olajban megsütjük. Megforgatjuk a mázban és tányérra tesszük.

A szezámmagos csirkemell tökéletes választás ebédre vagy vacsorára. Rizzsel, tésztával vagy salátával is tálalhatod.
Szezámmagos csirkemell
Hirdetés