Mindent összerakunk és a sütő dolgozik helyettünk.
![tepsis pecsenye, ahogy mi szeretjük](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2020/04/A616EC6B-21E6-4CE9-A067-C6DF3A0577E6.jpeg?fit=2000%2C1500&ssl=1)
A húst kicsit kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk.
A szeleteket lisztbe forgatjuk és kevés olajon barnára pirítjuk.
A szalonnát bevagdossuk, a hagymát karikákra vágjuk.
Kevés sóval és 1 evőkanál liszttel megszórjuk a hagymát és jól elkeverjük.
Nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és a megpirult húst sorba fektetjük.
![Tepsis pecsenye, ahogy mi szeretjük](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2020/04/DDC6EC43-E6AC-4F8E-8A09-C6DD7C4DEBE9.jpeg?fit=960%2C720&ssl=1)
Minden húsra teszünk egy szelet szalonnát. Rányomjuk a fokhagymát és a vöröshagymával megszórjuk az egészet.
Pici borsot még ilyenkor teszünk a tetejére.
Aláöntünk 2 dl vizet és fóliával befedjük a tepsit.
180 fokos sütőben 20 percig sütjük, majd leszedjük a fóliát és még 15 percig pirítjuk a tetejét.
Összetevők
Útmutató
A húst kicsit kiklopfoljuk.
Sózzuk, borsozzuk.
A szeleteket lisztbe forgatjuk és kevés olajon barnára pirítjuk.
A szalonnát bevagdossuk, a hagymát karikákra vágjuk.
Kevés sóval és 1 evőkanál liszttel megszórjuk a hagymát és jól elkeverjük.
Nagyobb tepsit sütőpapírral kibélelünk és a megpirult húst sorba fektetjük.
![Tepsis pecsenye, ahogy mi szeretjük](https://i0.wp.com/www.gyorsvacsi.hu/wp-content/uploads/2020/04/DDC6EC43-E6AC-4F8E-8A09-C6DD7C4DEBE9.jpeg?fit=960%2C720&ssl=1)
Minden húsra teszünk egy szelet szalonnát. Rányomjuk a fokhagymát és a vöröshagymával megszórjuk az egészet.
Pici borsot még ilyenkor teszünk a tetejére.
Aláöntünk 2 dl vizet és fóliával befedjük a tepsit.
180 fokos sütőben 20 percig sütjük, majd leszedjük a fóliát és még 15 percig pirítjuk a tetejét.
Hozzászólás