SzerzőL. Ákos
ÉrtékelésNehézségKezdő

Sok-sok éve készítjük ezzel a módszerrel a kovászos uborkát. Mindig nagyon finom lesz.

24 órás kovászos uborka

Mennyiség4 Adag
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 napÖsszes idő1 nap 15 perc

1

Az uborkát alaposan megmossuk.

2

Végeit levágjuk és hosszában kicsit bevagdossuk.

3

Elrendezzük az üvegben.

4

A többi hozzávalót összeforraljuk és még forrón az uborkára öntjük.

5

Lefedjük és 1 napot állni hagyjuk meleg helyen.

Kategória

Összetevők

Útmutató

1

Az uborkát alaposan megmossuk.

2

Végeit levágjuk és hosszában kicsit bevagdossuk.

3

Elrendezzük az üvegben.

4

A többi hozzávalót összeforraljuk és még forrón az uborkára öntjük.

5

Lefedjük és 1 napot állni hagyjuk meleg helyen.

24 órás uborka
Hirdetés