Egyszerű, laktató tésztavacsora, ha kevés az időnk. Az egész család szeretni fogja. Tökéletes módja az ebédről megmaradt tészta felhasználásának is.

A tésztát bő sós vízben a szokásos módon megfőzzük.
Az újhagymát karikákra vágjuk, a tojást kissé felverjük.
Serpenyőben egy kevés olajat melegítünk, majd beleöntjük a tésztát.
Rádobjuk a hagymát és összepirítjuk.
Hozzáadunk 2 dkg vajat.
Ráöntjük a tojást.
Sózzuk, borsozzuk.

Mindkét oldalát megsütjük.

Tálra tesszük, és reszelt sajttal bőven megszórjuk.
Ketchuppal vagy savanyúsággal tálaljuk.
Összetevők
Útmutató
A tésztát bő sós vízben a szokásos módon megfőzzük.
Az újhagymát karikákra vágjuk, a tojást kissé felverjük.
Serpenyőben egy kevés olajat melegítünk, majd beleöntjük a tésztát.
Rádobjuk a hagymát és összepirítjuk.
Hozzáadunk 2 dkg vajat.
Ráöntjük a tojást.
Sózzuk, borsozzuk.

Mindkét oldalát megsütjük.

Tálra tesszük, és reszelt sajttal bőven megszórjuk.
Ketchuppal vagy savanyúsággal tálaljuk.
Hozzászólás